"Oamenii dau ce au mai bun conform nivelului lor de constientizare"........................................................................!!!

marți, 3 noiembrie 2009

Atentie ! Balauri !

Here Be Dragons !Părerea mea !

Un răspuns relativ dur, în forţă, torentului de pseudo-producţii ce înalţă un templu conspiraţiei.
Oarecum obtuz la rândul său, cantonându-se lejer exact în inflexibilitatea arogantă a celui care pretinde că ştie,absolut similară cu atitudinea celor pe care-i acuză de aberaţiile respective.

De bună samă era necesară şi această perspectivă. Poate fi la fel de seducătoare pentru o anume categorie de critici pe cât sunt producţiile lui Moore şi A.Jones pentru adepţii lor necondiţionaţi.
La o analiză atentă multe din argumente sunt destul de fragile, iar raţionamentul cu logică circulară este prea adesea prezent pentru a putea fi acceptat drept argument viabil. Nu poţi susţine punctul de vedere a unei autorităţi oarecare aducând ca argument ....decizia respectivei instituţii. Tocmai decizia respectivă e cea care trebuie argumentată.

Ca şi atitudinea destul de lipsită de logică conform căreia poţi nega ceva fără a oferi o altă explicaţie viabilă fenomenului. Uneori tinde chiar să depăşească limitele propriilor fundamente ştiinţifice ce care le invocă drept piloni indubitabili. Să ataci ideea naturismului la momentul la care majoritatea medicamentelor chimice de laborator se bazează pe extracte naturale concentrate pentru a avea efect terapeutic rapid, iar restul celorlalte, de sinteză, se străduiesc (deseori cu eşecuri răsunătoare) să le imite, e la fel de absurd ca şi teoriile pe care le combate.

Este totuşi un documentar important, o replică inevitabilă la nebunia promovată prin interpretarea evenimentelor curente. Interpretare uneori interesantă, alteori hilară, deseri fantasmagorică dar întotdeauna catalizatoare a interesului maselor.

Filmul este oferit la fel de gratis ca şi producţiile adverse, la calitate HD, cu subtitrări, pe site-ul propriu
http://herebedragonsmovie.com/
.

PS.Încărcarea până la pornirea iniţială poate dura 10-15 secunde pentru că am adăugat subtitrarea prin Overstream. Aveţi răbdare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu